Fantastičan posao

Zahvaljujemo svim kandidatima koji su svojom prijavom za neko od otvorenih radnih mjesta potvrdili da rad unutar projekta „Fantasyland“ smatraju izazovom i prilikom za kvalitetan nastavak svojih radnih i poslovnih karijera.

Tijekom vremena objave natječaja zabilježeno je više od šezdeset tisuća ulaza na naše oglase, a za svako oglašeno radno mjesto zaprimili smo više stotina prijava. Gotovo jednak broj prijava zaprimili smo za bilo kakav radni angažman neovisno o našim trenutnim potrebama.Obzirom da želimo svakom kandidatu posvetiti dužnu pažnju, molimo Vas za strpljivost pri očekivanju prvih rezultata. U tijeku je postupak odabira kandidata koji ispunjavaju uvjete (iskustvo i kvalifikacije) za trenutno raspoloživa radna mjesta, te stvaranje baze podataka o iskazanim interesima za druga područja rada.Radi zaštite privatnost svakom kandidatu biti će elektronskim putem prosljeđen osobni broj pod kojim će moći pratitit tijek postupka za raspoloživa radna mjesta.

Svakog utorka na našim Web stranicama objavljivat ćemo nove informacije.Svim prijavljenima zahvaljujemo na vremenu i trudu, kao i na potpori koju su iskazali projektu „Fantasyland“. Nadamo se da ćemo kroz njegovu realizaciju moći iskoristiti iskustva, znanja i entutijazam mnogih od Vas.